Pâine de porumb și sos de nuci pecan confiate

Pâinea de porumb și pansamentul cu nuci pecan confiate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, sare, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, și Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți cuburile de pâine de porumb într-o tigaie cu margini de 10 x 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când este ușor prăjit, 20 până la 25 de minute, întorcând cuburi ocazional cu o spatulă largă.
Între timp, ungeți ușor o parte a unei foi de folie lungă de 12 inci.
Așezați folia plat pe un blat, cu partea unsă în sus.
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 2 linguri de unt, nuci pecan, zahăr și 2 linguri de oțet doar până când lichidul este evaporat și amestecul de zahăr este maro închis, 4 până la 5 minute. Răzuiți piulițele pe folie și împingeți-le.
Clătiți tigaia și ștergeți-o uscată. Reveniți la foc mediu-mare și adăugați slănină; se amestecă des până se rumenesc bine, 5 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa; se amestecă des până se înmoaie și se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Se adaugă restul de 2 linguri de oțet și se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Adăugați cimbru și nucșoară și amestecați; adăugați pătrunjel și amestecați până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Se toarnă pâinea de porumb prăjită într-un castron mare.
Se adaugă amestecul de ceapă și se amestecă bine; se adaugă 2 căni de bulion și se amestecă bine.
Se amestecă în 1/2 cană de nuci pecan confiate și sare după gust.
Întoarceți amestecul de pâine de porumb la tigaie de 10 pe 15 inci; nivel de răspândire.
Coaceți într-un cuptor 375 până când este fierbinte, aproximativ 10 minute. Dacă preferați un pansament mai umed, amestecați mai mult bulion.
Puneți pansamentul fierbinte în centrul fripturii coroanei de tobe; garnisiți cu pecanele rămase.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5