Pâine de porumb și sos de nuci pecan confiate

Pâine de porumb și sos de nuci pecan confiate
Pâinea de porumb și pansamentul cu nuci pecan confiate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, sare, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, și Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți cuburile de pâine de porumb într-o tigaie cu margini de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când este ușor prăjit, 20 până la 25 de minute, întorcând cuburi ocazional cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Între timp, ungeți ușor o parte a unei foi de folie lungă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați folia plat pe un blat, cu partea unsă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 2 linguri de unt, nuci pecan, zahăr și 2 linguri de oțet doar până când lichidul este evaporat și amestecul de zahăr este maro închis, 4 până la 5 minute. Răzuiți piulițele pe folie și împingeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Clătiți tigaia și ștergeți-o uscată. Reveniți la foc mediu-mare și adăugați slănină; se amestecă des până se rumenesc bine, 5 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa; se amestecă des până se înmoaie și se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Se adaugă restul de 2 linguri de oțet și se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
9
Adăugați cimbru și nucșoară și amestecați; adăugați pătrunjel și amestecați până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Se ia de pe foc.
11
Se toarnă pâinea de porumb prăjită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Se adaugă amestecul de ceapă și se amestecă bine; se adaugă 2 căni de bulion și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Se amestecă în 1/2 cană de nuci pecan confiate și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Întoarceți amestecul de pâine de porumb la tigaie de 10 pe 15 inci; nivel de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Coaceți într-un cuptor 375 până când este fierbinte, aproximativ 10 minute. Dacă preferați un pansament mai umed, amestecați mai mult bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Puneți pansamentul fierbinte în centrul fripturii coroanei de tobe; garnisiți cu pecanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista