Pâine de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb. Această rețetă face 8 porții cu 371 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți zahăr, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Salată de pâine de porumb Tex-Mex cu pâine de porumb din lapte.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie de 13 x 9 inci într-un cuptor de 425 timp de 5 minute.
Amestecați amestecul de făină de porumb alb și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Înclinați tigaia pentru a acoperi cu unt și turnați untul în amestecul de făină de porumb, amestecând bine.
Se toarnă amestecul de făină de porumb în tigaie fierbinte.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se rumenesc.