Pâinea de maimuță necesită în jur 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, scorțișoară măcinată, amestec de budincă de butterscotch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 41 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Perfect Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine de maimuță(aka Pull Apart Bread).
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amestecul de budincă, zahărul, scorțișoara și nucile pecan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Scorțișoară
Nuci Pecan
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Se toarnă untul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați biscuiții în sferturi. Înmuiați mai multe bucăți în unt, apoi puneți-le în pungă și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Unt
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Aranjați într-un 10-in uns. canelat tub tigaie. Repetați până când toate bucățile de biscuiți sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se coace la 350 CP timp de 30-35 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 30 de minute înainte de a se inversa pe o farfurie de servire.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru pâinea de maimuță. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon (capsulă ruptă). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 329 de dolari.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.