Pâine de dovleac umplută cu aluat de biscuiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea de dovleac umplută cu aluat de prăjituri. Această rețetă servește 16. O porție conține 478 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piure de dovleac, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite Umplute Cu Aluat De Biscuiți, Plăcinte Whoopie Umplute Cu Aluat De Prăjituri, și Mușcături De Aluat De Prăjituri Umplute Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Ungeți și făinați fie o tigaie mare bundt, fie două tigăi de pâine de 8 1/2 pe 4 pe 2 1/2 inch.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau într-un castron mare cu un mixer electric, combinați dovleacul, ouăle, uleiul, apa, vanilia și zahărul până se omogenizează bine. Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele până se combină bine.
Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de dovleac până se omogenizează. Puneți 3/4 din aluat în tigaie.
Rulați aluatul de biscuiți într-un buștean lung.
Așezați-l de-a lungul centrului tigaiei, astfel încât să formeze un tub "interior". Acoperiți cu aluatul rămas, astfel încât aluatul să fie complet scufundat. Dacă folosiți două tigăi, faceți pur și simplu două "bușteni" de aluat și introduceți-le ca linie dreaptă în ambele tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 55 până la 65 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 1 oră înainte de a porni pe un platou de servire.