Pâine De Dovleac Sănătoasă
Pâinea de dovleac sănătoasă este o vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de sare, nucșoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine Sănătoasă Cu Nuci De Afine, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. fundurile de pulverizare numai a două tigăi de pâine de 9x5 inch cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făinurile, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele până se omogenizează bine.
Într-un castron mediu, amestecați dovleacul, laptele, produsul din ou și uleiul până se omogenizează bine. Se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează bine. Puneți aluatul uniform în tigăi.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.