Pâine De Dovleac Sănătoasă

Pâine De Dovleac Sănătoasă
Pâinea de dovleac sănătoasă este o vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de sare, nucșoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine Sănătoasă Cu Nuci De Afine, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 350 F. fundurile de pulverizare numai a două tigăi de pâine de 9x5 inch cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făinurile, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Spray De GătitSpray De Gătit
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați dovleacul, laptele, produsul din ou și uleiul până se omogenizează bine. Se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează bine. Puneți aluatul uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista