Ciocolata Pecan dovleac pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 345 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine Pecan De Dovleac, Pâine Cu Dovleac-Pecan, și Pâine Cu Dovleac-Pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scortisoara, nucsoara si sarea intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, zdrobiți dovleacul și amestecați zahărul, uleiul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de dovleac și se amestecă ușor pentru a se combina. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia pecanele și chipsurile de ciocolată în aluat. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până la încorporarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Dovleac
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
5
Umpleți cratițele pregătite aproximativ 3/4 și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute, până când pâinea a crescut și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.