Pâine De Cracare Graham
Nevoie de un pâine fără lapte? Pâinea Graham Cracker ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 112 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă caldă, miere, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Pâine De Cracare Graham, Graham Cracker Pâine Maro, și Pâine Integrală De Grâu Graham Cracker Banana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă; lăsați să stea 5 minute.
Așezați 2 căni de făină universală și următoarele 5 ingrediente (făină universală prin sare) într-un robot de bucătărie; puls de 4 ori.
Adăugați margarină; procesați 10 secunde. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de drojdie și 2/3 cană de apă prin jgheabul alimentar; procesați până la combinare. Cu procesorul pornit, adăugați 2 linguri de făină universală prin jgheabul alimentar, 1 lingură la un moment dat, până când aluatul părăsește părțile laterale ale bolului și formează o bilă. Procesați 15 secunde suplimentare.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; împărțiți în 3 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), modelați fiecare porție într-o frânghie de 12 inci.
Așezați 3 frânghii pe lungime pe o foaie mare de copt; prindeți capetele împreună la un capăt pentru a sigila. Frânghii împletite; prindeți capetele libere pentru a sigila.
Așezați într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți imediat din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.