Pâine De Cartofi Dulci Din Sud

Pâine De Cartofi Dulci Din Sud
Reteta pâine de cartofi dulci din sud este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 297 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Cartofi Dulci Din Sud, Pâine De Cartofi Dulci Din Sud, și Plăcintă Cu Cartofi Dulci Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. grăsime de Jos numai de 8x4-inch Pâine pan cu scurtarea sau spray de gătit. În castron mare, se amestecă împreună făină, zahăr, nucșoară și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ulei, lapte și ouă; se amestecă bine. Se amestecă cartofii dulci, nucile pecan și stafidele până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
StafideStafide
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista