Pâine De Carne Nu Atât De Simplă

Pâine De Carne Nu Atât De Simplă
Fleică nu-așa-de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 594 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, mușchi de vită foarte măcinat, pesmet măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Bază, Carne De Bază, și Fleică De Bază De Încredere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați slănina într-o tigaie medie saut la foc mediu-mic. Sautați slănina timp de aproximativ 5 minute, sau până când a început să fie crocantă și cea mai mare parte a grăsimii s-a revărsat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă usturoiul, ceapa și morcovul și se continuă să se fierbe timp de aproximativ 4 minute sau până când legumele sunt moi și ceapa este translucidă, dar nu au luat nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați legumele să se răcească (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați mușchiul măcinat într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De SolMușchi De Sol
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați ouăle și laptele și, folosind mâinile, introduceți lichidul în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
CarneCarne
LapteLapte
7
Adăugați firimiturile de pâine și continuați să lucrați lichidul și firimiturile în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CarneCarne
8
Adăugați legumele răcite, muștarul, sosul de grătar și hreanul împreună cu 1/4 cană de pătrunjel, sare, piper și cimbru. Folosind mâinile, introduceți ușor toate ingredientele în carne până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
HreanHrean
LegumeLegume
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CimbruCimbru
CarneCarne
SareSare
9
Așezați jumătate din crutoane într-un vas de copt superficial de cel puțin 14 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Transferați amestecul de pâine pe o suprafață curată și plană și, din nou, folosind mâinile, modelați-l într-o pâine de aproximativ 3 1/4 inci lățime X 2 1/2 inci înălțime X 12 inci lungime (sau într-o formă rotundă, asemănătoare pâinii, o literă a alfabetului, un oval sau în mai multe pâini mici). Apăsați crutoanele rămase în pâine, asigurându-vă că sunt parțial presate în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
11
Apăsați ușor cățelele de usturoi necojite în partea superioară a pâinii de carne. Așezați cu grijă pâinea deasupra crutoanelor din vasul de copt (poate fi necesar să folosiți câteva spatule pentru a facilita acest lucru), reformând forma cu mâinile, dacă este necesar. Pătrundeți pâinea de carne cu frunzele de dafin și crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CrutoaneCrutoane
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
12
Așezați pâinea de carne în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 1 oră sau până când temperatura internă citește 165 de grade pe un termometru cu citire instantanee și blatul este frumos rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați pâinea de carne să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de a o transfera pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Scoateți frunzele de dafin și crenguța de cimbru și presărați pătrunjelul rămas peste vârful pâinii și în jurul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
15
Tăiați transversal în felii de 1 inch sau mai groase și serviți.
1
Prefer să prepar ușor orice legume pe care le voi adăuga la o pâine de carne, astfel încât să poată elibera mai ușor toată aroma lor în pâine pe măsură ce se coace. De asemenea, puteți dubla cantitățile de legume și puteți rezerva jumătate din ele pentru a lingura în jurul pâinii de carne înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
2
Gust
3
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
4
Din noile clasice americane ale lui David Burke de David Burke și Judith Choate Copyright (c) 2006 de David Burke publicat de Knopf.David Burke este coautor, cu Carmel Berman Reingold, de gătit cu David Burke. Este absolvent al Institutului culinar al Americii, a fost instruit în Franța și a fost primul American care a primit prestigiosul meilleurs ouvriers de France Diplome d ' Honneur. Celelalte premii ale sale includ Premiul de Excelență Nippon din Japonia, Premiul de Excelență Robert Mondavi și premiul August Escoffier al Institutului culinar. Este bucătar executiv și coproprietar al davidburke & donatella, și bucătar executiv și unic proprietar al David Burke la Bloomingdale ' s, ambele în New York. Locuiește în Fort Lee, New Jersey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista