Pâine De Carne De Hrean Zesty
Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, pâinea, hreanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă De Hrean Zesty, Zesty morcov & ghimbir pâine, și Cotlete De Miel Glazurate Cu Arțar Cu Sos De Hrean Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, înmuiați pâinea în lapte timp de 5 minute.
Scurgeți și aruncați laptele. Se amestecă țelina, ceapa, hreanul, muștarul, sosul de chili, oul, sosul Worcestershire, sarea și piperul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Formați o pâine într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se întinde deasupra cu ketchup.
Coaceți la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când nu rămâne roz și un termometru citește 160 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Serviți imediat sau înainte de coacere și adăugați ketchup, congelați pâinea de carne într-un recipient congelator timp de până la 3 luni.
Pentru a folosi pâine de carne congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Se întinde deasupra cu ketchup.
Coaceți conform instrucțiunilor.