Pâine De Carne De Ciuperci De Pui

Pâine De Carne De Ciuperci De Pui
Pâinea de ciuperci de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, Zara, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare includ Bacon Înfășurat Fleică De Pui Cu Un Cheesy, Umplutura De Ciuperci, Pâine De Ciuperci, și Pâine De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună cerealele de tărâțe și Zara într-un castron și se lasă deoparte să se înmoaie. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile și se gătește, amestecând des, până când lichidul din ciuperci s-a evaporat. Se amestecă rozmarinul, cimbru și ketchup; se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte BătutLapte Bătut
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CerealeCereale
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
BranBran
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Într-un castron mare, amestecați pieptul de pui și carnea coapsei, ouăle și firimiturile de pâine până se combină bine, apoi amestecați ușor pătrunjelul, amestecul de zară-cereale și amestecul de ciuperci. Bateți amestecul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
PesmetPesmet
Lapte BătutLapte Bătut
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
CerealeCereale
OuăOuă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, pâinea nu mai este roz în centru și un termometru cu citire instantanee introdus în centru citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C). Se lasă să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista