Pâinea de ciuperci de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, Zara, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare includ Bacon Înfășurat Fleică De Pui Cu Un Cheesy, Umplutura De Ciuperci, Pâine De Ciuperci, și Pâine De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Se amestecă împreună cerealele de tărâțe și Zara într-un castron și se lasă deoparte să se înmoaie. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile și se gătește, amestecând des, până când lichidul din ciuperci s-a evaporat. Se amestecă rozmarinul, cimbru și ketchup; se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte Bătut
Ciuperci
Ulei De Măsline
Rozmarin
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Cereale
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Bran
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Într-un castron mare, amestecați pieptul de pui și carnea coapsei, ouăle și firimiturile de pâine până se combină bine, apoi amestecați ușor pătrunjelul, amestecul de zară-cereale și amestecul de ciuperci. Bateți amestecul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pesmet
Lapte Bătut
Ciuperci
Pătrunjel
Cereale
Ouă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, pâinea nu mai este roz în centru și un termometru cu citire instantanee introdus în centru citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C). Se lasă să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire.