Nacho Pui Coace

Nacho Pui Coace
Nacho Chicken Bake este un hor d ' oeuvre care servește 10. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 734 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar suplimentară, chipsuri de tortilla nacho, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încearcă Nacho pui coace, Pui Nacho Coace, și Pui Nacho Coace Făcut Peste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați chipsurile într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Într-un castron mare, combinați supa, puiul, sosul picante, brânza, ceapa și ardeii iute; se toarnă peste chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Presărați cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 40-45 minute sau pana cand se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se servește cu salată și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Nachos funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Wild Horse unbridled Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Revista