Pâine De Carne Clasică Ușoară
Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ketchup, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Carne Clasică Ușoară, Pâine Clasică De Carne, și Pâine Clasică De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, sucul V8, pesmetul, amestecul de supă, brânza și praful de usturoi. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Pat într-un 9-in ungreased. x 5-in. Pâine pan.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 50 de minute.
Intindeti ketchup - ul deasupra; coaceti 15-20 de minute mai mult sau pana cand nu mai ramane roz si un termometru citeste 160 de minute.