Pâine De Carne Aromată Wellington
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, cățelul de usturoi, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Carne Aromată, Pâine De Carne Aromată, și Meat Loaf Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, firimiturile de pâine, 1/2 cană de supă, ceapă, ketchup, usturoi și sos Worcestershire. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma într-un 9-in. x 5-in. dreptunghi și așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Coaceți, neacoperit,la 375 de minute pentru 40 de minute. Desfaceți aluatul de semilună; sigilați cusăturile și perforațiile. Drapați aluatul peste pâinea de carne pentru a acoperi partea superioară, părțile laterale și capetele; capetele de etanșare.
Coaceți cu 12-15 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 160 de kilograme și crusta este maro aurie.
Între timp, într-un castron mic pentru microunde, combinați smântâna și supa rămasă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 30-40 de secunde sau până când este încălzit.
Se servește cu pâine de carne.