Pâine De Carne Acoperită Cu Slănină
Această rețetă servește 8. O porție conține 156 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, sare, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine De Carne De Vânat Acoperită Cu Slănină, Pâine De Carne Cu Slănină Și Roșii, și Pâine De Carne Cu Vârf De Porumb.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați într-o pâine într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu slănină.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 70-80 de minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de minute.
Scurgeți; lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.