Pâinea de bere de busuioc ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 366 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc rupt, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Te Rog Iubitul Tău De Bere Cu Pâine De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. Ungeți o foaie de copt. În vasul unui mixer în picioare la scăzut sau într-un castron mare folosind o lingură, combinați făina, drojdia, sarea, piperul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Cuptor
2
Adăugați berea și amestecați doar până când aluatul se unește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Bere
3
Se presară cu busuioc și se frământă ușor doar până se încorporează. Formați aluatul într-o pâine rotundă și transferați-l pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Aluat
4
Coaceți până când pâinea se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Întoarceți pâinea pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de feliere.Bacsis: această pâine densă și consistentă este cea mai bună atunci când este feliată gros și servită cu o farfurie de roșii proaspete sau un castron de minestrone de vară. De asemenea, îl puteți prăji și stropi cu ulei de măsline.