Pâine De Bere Cu Busuioc

Pâinea de bere de busuioc ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 366 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc rupt, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Te Rog Iubitul Tău De Bere Cu Pâine De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Ungeți o foaie de copt. În vasul unui mixer în picioare la scăzut sau într-un castron mare folosind o lingură, combinați făina, drojdia, sarea, piperul și parmezanul.
Adăugați berea și amestecați doar până când aluatul se unește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Se presară cu busuioc și se frământă ușor doar până se încorporează. Formați aluatul într-o pâine rotundă și transferați-l pe foaia pregătită.
Coaceți până când pâinea se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Întoarceți pâinea pe un suport de sârmă.
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de feliere.Bacsis: această pâine densă și consistentă este cea mai bună atunci când este feliată gros și servită cu o farfurie de roșii proaspete sau un castron de minestrone de vară. De asemenea, îl puteți prăji și stropi cu ulei de măsline.