Pâine Cu Usturoi Parmezan
Pâinea cu usturoi Parmezan necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați pâine, busuioc, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 22%. Încercați Parmezan-Pâine Cu Usturoi, Pâine Cu Parmezan Cu Usturoi (Abm), și Pâine Cu Usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Într-un castron mic, amestecați untul, sarea de usturoi, rozmarinul, busuiocul, cimbru, praful de usturoi și parmezanul.
Întindeți fiecare jumătate din pâinea franceză cu porții egale din amestecul de unt.
Presărați cu parmezan suplimentar, dacă doriți.
Așezați jumătățile de pâine, cruste în jos, pe o foaie de copt medie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt foarte ușor rumenite.