Pâine Cu Usturoi-Ierburi

Pâine Cu Usturoi-Ierburi
Pâinea cu usturoi-ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână margarină, căței de usturoi, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Pâine Cu Bule De Usturoi, Pâine De Ierburi, și Pâine Cu Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Desfaceți aluatul (nu vă separați în grisine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Ungeți blatul aluatului cu unt; presărați usturoi tocat și condimentați uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
CondimenteCondimente
UntUnt
AluatAluat
4
Începând de la 1 margine lungă, înfășurați moda jellyroll. Prindeți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele aluatului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați aluatul, cu cusătura în jos, pe foaia de copt unsă; tăiați 6 fante (1 inch) deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista