Pâine cu scorțișoară și fulgi de ovăz
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încearcă Pâinea cu Ovăz și Scorțișoară. Această rețetă conține 32 de porții, cu 166 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână zahăr, unt, lapte cald și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 27% . Acest scor este destul de slab. Rețete similare sunt Pâinea cu Ovăz și Măr și Scorțișoară, Rularea cu Scorțișoară și Rularea cu Ovăz și Praline cu Scorțișoară și Caramel și Fursecuri cu Ovăz și Praline cu Scorțișoară și Toffee .
Instrucțiuni
Într-un bol, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați ovăzul, laptele, grăsimea vegetală, 1/2 cană de zahăr, ouăle, sarea și 2 căni de făină; bateți până se omogenizează.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Răsturnați-l pe o suprafață înfăinată; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Întindeți aluatul; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; rulați fiecare porție într-un dreptunghi de 40 cm x 20 cm.
Combinați scorțișoara și zahărul rămas; presărați peste aluat până la 1,2 cm de margini.
Rulați în stilul unui rulou de gelatină, începând cu o latură scurtă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Așezați pâinile cu partea cusăturii în jos în două forme de pâine unse cu unt, de 23 cm x 13 cm. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 25 de minute.
Coaceți la 190°C timp de 40-45 de minute sau până se rumenește. Acoperiți lejer cu folie dacă pâinea se rumenește prea repede.
Scoateți din tăvi pentru a se răci pe grătare de sârmă.