Pâine cu fulgi de ovăz cu miere II

Pâine cu fulgi de ovăz cu miere II
Miere fulgi de ovăz pâine II ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți drojdie activă, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Pâine Cu Miere De Ovăz, Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați apă clocotită, ovăz, 1/2 cană miere, unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
5
Se toarnă amestecul de drojdie în amestecul de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați 2 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 20 de minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Așezați pâinile în două tigăi de pâine ușor unse de 9x5 inch. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți pâinile din tigăi, periați blaturile de pâini cu 2 linguri de miere și presărați cu ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista