Pâine cu fulgi de ovăz cu miere II
Miere fulgi de ovăz pâine II ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți drojdie activă, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Pâine Cu Miere De Ovăz, Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați apă clocotită, ovăz, 1/2 cană miere, unt și sare.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de drojdie în amestecul de ovăz.
Adăugați 2 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 20 de minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine ușor unse de 9x5 inch. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală când este bătută.
Scoateți pâinile din tigăi, periați blaturile de pâini cu 2 linguri de miere și presărați cu ovăz.