Pâine cu ceai de cireșe caise
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încearcă o pâine cu ceai de cireșe și caise. O porție conține 188 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 36 și costă 41 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Un amestec de cireșe maraschino, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fulgi de ovăz, caise, pâine sifon cu nuci , pâine cu caise ciocolată albă și budincă de pâine cu ciocolată și cireșe .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați caisele și apa; se lasa sa stea 1 ora.
Adăugați cireșe; puse deoparte.
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă; se lasa sa stea 5 minute.
Se adauga smantana, zaharul, sarea, untul, ouale si 2 cani de faina; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punem aluatul în jos; împărțiți în treimi. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare treime într-un format de 15 inchi. x 6 inchi. dreptunghi.
Așezați fiecare pe o foaie de copt unsă. Pune o treime din umplutură în centrul fiecărui dreptunghi. Pe fiecare parte lungă, tăiați fâșii de 1 inch lățime de 2 in. în centru. Începând de la un capăt, îndoiți benzi alternative în unghi pe umplutură. Capătul de etanșare. Acoperiți și lăsați să crească până aproape se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până când se rumenesc. Acoperiți cu folie dacă se rumenesc prea repede. Rece.
Combinați zahărul și laptele; se stropesc peste pâine.
Decorați cu cireșe și caise dacă doriți.