Pâine cu brânză și Mortadelă

Pâine cu brânză și Mortadelă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu brânză și Mortadelă. Această rețetă servește 16. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 412 ore. Un amestec de drojdie activă, zahăr, brânză emmentală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine cu brânză mortadelan și Cheddar, Salată De Brânză Cu Ierburi Cu Nuci, și Pizza Cu Cireșe-Roșii, Slănină Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tigăi de tort cu unt, apoi tapetați fundul cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară și hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Se amestecă împreună apa, drojdia și zahărul într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Amestecați făina, parmezanul, untul înmuiat, sarea, ouăle și amestecul de drojdie într-un robot de bucătărie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați ingredientele rămase cu o lingură de lemn până se distribuie uniform. Împărțiți aluatul între tigăi, răspândind uniform, apoi închideți fiecare tigaie într-o pungă mare de plastic sigilabilă (1 galon) și pungi de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați să stea la temperatura camerei calde până când aluatul a crescut la aproximativ 1/2 inch de la jantă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți tigăile din pungi, apoi coaceți pâinea până când blaturile sunt aurii și pâinea începe să se îndepărteze de partea tigăilor, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Transferați tortas în tigăi în rafturi pentru a se răci la cald, 1 până la 2 ore. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărei tigaie și inversați raftul peste tigaie, apoi inversați pâinea pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți hârtia și utilizați aceeași metodă pentru a inversa pâinea pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10
Tăiați în pene.
1
· Dacă aveți o setare de probă pe cuptor, setați-o la 110 buc.F și lăsați aluatul să crească în tigăi (dar nu în pungi de plastic) în cuptor 1 oră. Scoateți ușor tigăile din cuptor și înfășurați prosoapele de bucătărie în timp ce încălziți cuptorul la 350 F. întoarceți tigăile, neacoperite, la cuptor și coaceți ca în rețeta de mai sus. * Pâinea poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită cu un prosop de bucătărie, la temperatura camerei. Reîncălziți, învelit în folie, într-un cuptor de 350 de metri până se încălzește, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În412 hrs
Porții16
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista