Pâine Cu Brânză De Spanac

Pâine Cu Brânză De Spanac
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 63 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, spanac, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine franceză umplută cu spanac și brânză, 3 Pizza Cu Pâine Plată Cu Spanac Cu Brânză, și Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9x5 inci cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați bine toate ingredientele, cu excepția spanacului; bate cu lingura 1 minut. Se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista