Pâine Cu Brânză De Ceapă
Pâinea cu brânză de ceapă este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ouă, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), Brânză și ceapă pâine în (mașină de pâine), și Pâine Cu Brânză De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Puneți amestecul de biscuiți într-un castron.
Combinați ouăle și laptele; se amestecă în amestecul de biscuiți doar până se combină. Se amestecă ceapa, 1 cană de brânză și 4 lingurițe de pătrunjel.
Întindeți aluatul în două unse 8-in. Tigăi rotunde de copt.
Se presară cu brânză rămasă și pătrunjel.
Se coace la 400 de minute pentru 15-20 de minute sau pana se topeste branza si blatul de paine se rumeneste usor.