Pâine Cu Brânză Cheddar
Cheddar Brânză Pâine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt calumet, sarea, făina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Brânză Cheddar, Pâine Cu Ierburi De Brânză Cheddar, și Pâine Cu Brânză De Rozmarin Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Se amestecă ingredientele uscate într-un castron mediu; se taie în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă brânza.
Adăugați ou combinat și lapte; se amestecă doar până se umezește.
Lingură într-unsă și presarata cu faina 9x5-inch pâine tigaie.
Coaceți 45 min sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 min.
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet.