Pâine Cu Banane
Pâinea cu banane este o fără lactate mâncare de dimineață. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână ou, margarină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Combinați îndulcitorul și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe o grătar 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe grătar.