Pâine Cheddar Cu Afine Cu Nuci

Pâine Cheddar Cu Afine Cu Nuci
Pâinea Cheddar cu afine cu nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 35 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, ouă, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Pâine De Afine Cu Nucă Cheddar, Gust De Afine Cu Nuci, și Trufe De Afine Cu Arahide Cu Nuci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se taie în scurtare până se amestecă bine. Se amestecă coaja de portocală și coaja de lămâie. Într-o ceașcă de măsurare, combinați sucul de portocale și sucul de lămâie; adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ScurtareaScurtarea
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Adăugați ouă și amestec de suc la ingredientele uscate; se amestecă doar până se umezește. Îndoiți brânza, merisoarele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
NuciNuci
BrânzăBrânză
SucSuc
OuăOuă
4
Se toarnă în trei unse și făinoase 5-3 / 4-in. x 3 inch. x 2 în. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista