Pâine Bogată Cu Roșii
Pâinea bogată de roșii este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, ulei de măsline extravirgin, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Încercați Pâine bogată în ouă și unt, Okran picant într-un sos bogat de roșii, și Chiftele gătite în sos bogat de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și roșiile într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Se strecoară amestecul de roșii printr-o sită peste un bol, rezervând lichid. Se toaca marunt rosiile.
Căldură rezervat lichid la 100 la 11
Puneți lichidul într-un castron mare și amestecați drojdia.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 3 căni de făină, roșii tocate, ulei, sare și ou; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperiți aluatul; coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală la atingere.
Scoateți din tigaie; așezați pe un suport de sârmă.