Pumpkin Pastina
Pumpkin Pastina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți curcan, cimbru, pastină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pastina Cu Ou, Pastina D ' Ambrodo, și Pastina cu mazăre și morcovi.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Adăugați cimbru; se amestecă și se adaugă 2 căni din bulionul care fierbe. Aduceți la fierbere.
Adăugați pastina; se amestecă bine și se reduce focul pentru a menține un foc mic. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați bulion fierbinte câte 1/2 cană pe măsură ce adăugarea anterioară este absorbită și amestecând ocazional pentru a preveni lipirea pastinei de fundul tigaiei, până când pastele sunt al dente, aproximativ 15 minute.
Adăugați dovleceii și curcanul pentru a reîncălzi. Se amestecă bine. Consistența ar trebui să fie destul de slabă, ca o supă groasă.
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar.
Adăugați 1/2 cană de brânză și lăsați să se topească o clipă înainte de a amesteca. Gust pentru condimente. Dacă doriți, turnați în dovleac scobit pentru servire; garnisiți cu brânză.