Această rețetă servește 3 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1365 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de espresso instant, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături de sânge picante (supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă (90 până la 105).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
3
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați melasa, untul, oțetul și ciocolata. Gatiti pana se topesc untul si ciocolata. (Sau, puneți într-un vas de sticlă sau porțelan și cuptor cu microunde, acoperit, în trepte de 20 de secunde la putere maximă până la topire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Melasă
Oțet
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Se toarnă amestecul într-un castron mediu și se adaugă 2 căni de apă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În vasul unui mixer de stand, combinați făina integrală de grâu, făina de secară, pudra de cacao, semințele de chimen, sarea și pudra de espresso. Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, amestecați în amestecuri de drojdie și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Espresso Instant
Semințe De Chimen
Pudră De Cacao
Făină De Secară
Melasă
Aluat
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
6
Adăugați 1 1/2 căni de făină de pâine și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
7
Adăugați mai multă făină de pâine, 1/4 cană la un moment dat, până când aluatul se îndepărtează din interiorul bolului. Frământați (cu mixerul la scăzut) până când este neted și elastic, adăugând mai multă făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească prea mult. Când este gata, aluatul ar trebui să se simtă un pic ca un lob al urechii atunci când îl ciupiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Puneți aluatul într-un castron mare, cu ulei. Acoperiți ușor cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
9
Punch în jos și împărțiți în două bucăți egale. Frământați și formați în pâini rotunde de aproximativ 9 in. în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
10
Presărați o foaie mare de copt cu făină de porumb și așezați pâini, cu fața netedă în sus, pe foaie. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Periați pâinile cu ou și folosiți un aparat de ras sau un cuțit zimțat pentru a tăia 1/4 - până la 1/2-in.- cruci adânci pe vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
13
Coaceți 45 de minute până la 1 oră (sunt gata dacă sună gol atunci când sunt bătute pe fund) și răciți complet pe rafturi de sârmă înainte de tăiere.