Pulpe De Pui La Grătar Cu Ghimbir Portocaliu
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți usturoi, garnituri: crenguțe de coriandru, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pulpe De Pui La Grătar Cu Ghimbir Portocaliu, Pulpe de pui cu glazură de portocale-ghimbir, și Pulpe de pui la gratar cu sos de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale și următoarele 5 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; adăugați pui. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți coapsele de pui din marinată și aruncați marinada.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 minute pe fiecare parte sau până când se termină.