Pulpe de porc la cuptor cu ceapă crocantă
Pulpele de pui crocante la cuptor cu ceapă ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate are 6 porții și costă 80 de cenți per porție . O porție conține 247 de calorii , 6 g de proteine și 17 g de grăsimi . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați pulpe de pui, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși poate fi remediat). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pulpe de pui Teriyaki la cuptor , Pulpe de pui cu miere și balsamic și Pulpe de pui cu mure și balsamic .
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga și zdrobiți-o cu mâinile sau cu un ciocan de gătit.
Transferați puiul într-o tavă de plăcintă sau pe hârtie cerată. Dați-l pe pui cu făină; scuturați excesul. Înmuiați puiul în ouă; apoi acoperiți-l cu ceapă.
Așezați pe o tavă de copt ușor unsă.
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 45 de minute sau până când sucul iese limpede.
Publicat inițial ca Crispy Onion
Pulpe de porc coapte în colecția Taste of Home Cooking School