Pulpa de miel glazurată cu var
Pulpa de miel glazurată cu lime este un fel principal fără gluten. Pentru 2,23 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 de calorii, 24 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și luați usturoi, sare și piper, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Pulpa de miel glazurată cu usturoi, Pulpa de miel cu fluturi glazurată cu muștar și Pulpa de miel glazurată la grătar asiatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați concentratul de limead, vinul alb, usturoiul, sare, piper și cimbru. Gatiti, amestecand, pana se topeste untul.
Așezați pulpa de miel pe grătarul preîncălzit și gătiți frecvența frecvent timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă a atins cel puțin 145 de grade F (62 de grade C).