Puiul din Texas al mamei
Puiul Texas al mamei durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 227 de calorii, 16 g de proteine și 14 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este plăcută de 5 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, jumătăți de piept de pui, ouă și ulei vegetal. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Mom's Retro Chocolate Sheet Cake (alias Texas Sheet Cake), Smoked, Spice Rubbed, Texas-Style Brisket on Texas Toast și Texas Chicken.
Instrucțiuni
Tăiați sânii în 6 bucăți fiecare. Se scufundă în făină, apoi în ouă bătute și la final în firimituri de fulgi de porumb.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Puneți bucățile de pui în tigaie. Se prăjește până la maro deschis. Lăsați puiul în tigaie; se dizolvă bulionul în apă fierbinte, apoi se adaugă în tigaie. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute.