Pui și sparanghel Paste Toss ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție conține 408 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, rotini, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amestec De Paste Cu Carne De Vită Și Sparanghel, Springtime Sparanghel Paste Toss, și Amestec de sparanghel și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Combinați pastele și uleiul într-un castron mare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați sparanghel, ceapă, sos fierbinte și ardei roșu. Gatiti 5 minute sau pana cand sparanghelul este crocant, amestecand frecvent. Se amestecă pastele, sarea, piperul negru, puiul și roșiile; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă brânza;se presară cu boia.