Reteta de pui din Orientul Mijlociu și orez ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 512 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale, suc de lămâie, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez basmati ai putea urma acest curs principal cu Budinca de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui, legume și orez în stil Orientul Mijlociu, Pui cu crustă de ovăz cu conopidă verde sotată și orez din Orientul Mijlociu, și Orez și linte din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orezul; gatiti, amestecand, pana se toasteaza usor, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați 2 căni de apă, caisele, chimenul, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare. Creșteți căldura la mediu ridicat; aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim; amestecați, apoi acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți din căldură.
6
Adăugați spanacul (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Lăsați să stea, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 7 minute.
8
Între timp, condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați puiul și gătițipână la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Stropiți cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
11
Îndoiți spanacul în orez și serviți cu puiul. Împărțiți orezul și puiul între farfurii. Subțiați iaurtul cu 1 linguriță de apă; stropiți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper