Pui și orez din Orientul Mijlociu

Reteta de pui din Orientul Mijlociu și orez ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 512 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale, suc de lămâie, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez basmati ai putea urma acest curs principal cu Budinca de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui, legume și orez în stil Orientul Mijlociu, Pui cu crustă de ovăz cu conopidă verde sotată și orez din Orientul Mijlociu, și Orez și linte din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 minute.
Adăugați orezul; gatiti, amestecand, pana se toasteaza usor, 2 minute.
Adăugați 2 căni de apă, caisele, chimenul, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare. Creșteți căldura la mediu ridicat; aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim; amestecați, apoi acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Adăugați spanacul (nu amestecați).
Lăsați să stea, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 7 minute.
Între timp, condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătițipână la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Stropiți cu sucul de lămâie.
Îndoiți spanacul în orez și serviți cu puiul. Împărțiți orezul și puiul între farfurii. Subțiați iaurtul cu 1 linguriță de apă; stropiți peste pui.
Fotografie realizată de Justin Walker