Pui și legume chinezești

Pui și legume chinezești
Pui și legume din China Se amestecă-Fry ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 237 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, amidon de porumb, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid & Broccoli Se Amestecă-Prăji, și Rapid 15 Minute se amestecă-prăji de pui și legume.

Instrucțiuni

1
Combinați puiul, sosul de stridii și sosul de soia într-un bol de amestecare până când puiul este acoperit uniform cu sosul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Încălziți uleiul vegetal într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați puiul și marinada. Gatiti si amestecati pana cand puiul s-a rumenit si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se toarnă 1/2 cană de apă; condimentează cu piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați castanele de apă, mazărea de zăpadă și broccoli. Acoperiți; fierbeți până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în 1/4 cană de apă. Se amestecă în amestecul de fierbere; gatiti pana se ingroasa si nu mai este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista