Pui și coji cu sos de brânză
Puiul și cojile cu sos de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 441 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, pui-legume, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Coji Jumbo cu sparanghel, Prosciutto, brânză Ricotta și trei sos de brânză, Coji Umplute Cu Brânză Cu Sos Alfredo, și Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina, sarea și ardeiul roșu; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați brânză; se amestecă până se topește brânza.
Adăugați paste și pui-legume; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.