Pui în sos verde de Chile

Pui în sos Verde Chile este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 408 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, semințe de chimen, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas de pui cu sos cremos de Chile verde, Piept de pui cu sos de cremă Verde Chile-migdale, și Enchiladas de pui alb cu sos de smântână Verde Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie grea mare la foc moderat până când semințele de dovleac sunt fierbinți și prăjite, amestecând constant, până când s-au extins și încep să apară, 3 până la 5 minute.
Transferați semințele pe o farfurie pentru a se răci. În tigaie se încălzește semințele de susan și chimen, boabele de piper, ienibaharul și cuișoarele, amestecând, până se parfumează, aproximativ 1 minut, și se transferă pe farfurie. Când semințele și condimentele sunt reci, macinați-le în loturi într-o mașină de tocat condimente/cafea electrică curată.
Dacă utilizați roșii proaspete, aruncați cojile și clătiți cu apă caldă pentru a îndepărta lipicioasa. Stem ardei iute serrano. Într-o cratiță se fierbe tomatillos proaspete și serranos în apă sărată pentru a acoperi 10 minute. (Dacă folosiți conserve de tomatillos, scurgeți-le și lăsați serranos nefierte.)
Transferați tomatillos și serranos (folosiți o lingură pliată dacă este la foc mic) într-un blender și piure cu ceapă, usturoi, 1/4 cană cilantro și sare până se omogenizează complet.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare.
Se toarnă piureul de tomatillo și se gătește, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Adăugați 2 1/2 căni de bulion și amestecați amestecul praf de semințe de dovleac. Se fierbe sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
În blender, piure 1/2 cană bulion și restul de 1/4 cană cilantro până când este complet neted. Amestecați piureul și puiul în sos și încălziți până la cald.
Transferați amestecul de pui într-un bol sau farfurie și garnisiți cu semințe de dovleac și cilantro.