Pui în sos verde de Chile

Pui în sos verde de Chile
Pui în sos Verde Chile este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 408 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, semințe de chimen, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas de pui cu sos cremos de Chile verde, Piept de pui cu sos de cremă Verde Chile-migdale, și Enchiladas de pui alb cu sos de smântână Verde Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea mare la foc moderat până când semințele de dovleac sunt fierbinți și prăjite, amestecând constant, până când s-au extins și încep să apară, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați semințele pe o farfurie pentru a se răci. În tigaie se încălzește semințele de susan și chimen, boabele de piper, ienibaharul și cuișoarele, amestecând, până se parfumează, aproximativ 1 minut, și se transferă pe farfurie. Când semințele și condimentele sunt reci, macinați-le în loturi într-o mașină de tocat condimente/cafea electrică curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Dacă utilizați roșii proaspete, aruncați cojile și clătiți cu apă caldă pentru a îndepărta lipicioasa. Stem ardei iute serrano. Într-o cratiță se fierbe tomatillos proaspete și serranos în apă sărată pentru a acoperi 10 minute. (Dacă folosiți conserve de tomatillos, scurgeți-le și lăsați serranos nefierte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Transferați tomatillos și serranos (folosiți o lingură pliată dacă este la foc mic) într-un blender și piure cu ceapă, usturoi, 1/4 cană cilantro și sare până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă piureul de tomatillo și se gătește, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
7
Adăugați 2 1/2 căni de bulion și amestecați amestecul praf de semințe de dovleac. Se fierbe sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
În blender, piure 1/2 cană bulion și restul de 1/4 cană cilantro până când este complet neted. Amestecați piureul și puiul în sos și încălziți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați amestecul de pui într-un bol sau farfurie și garnisiți cu semințe de dovleac și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista