Pui în sos de muștar de mărar

Puiul în sos de muștar de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, pulpe de pui, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până amestec de cereale ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cu miere și fructe de pădure amestecate cu vafe din cereale integrale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Pui la grătar cu sos de mărar de muștar, Pui Cu Crustă De Covrig Cu Sos De Muștar-Mărar, și Cotlete de pui prăjite la tigaie cu sos de mărar de arțar-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o farfurie de plăcintă sau un castron puțin adânc. Se usucă puiul, apoi se dragează picioarele, câte 1, în făină, scuturând excesul.
Transferați pe o foaie de hârtie de ceară, aranjând puiul în 1 strat.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi puiul brun, cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute în total.
Transferați puiul într-o farfurie, apoi turnați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie.
Adăugați șalotă în tigaie și saut, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro.
Adăugați bulion, muștar și restul de 1/4 linguriță sare și piper. Aduceți la foc mic, apoi întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus, împreună cu orice sucuri din farfurie și gătiți la foc moderat, acoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Transferați puiul într-un platou și fierbeți sosul până se reduce la aproximativ 1 cană și ușor îngroșat, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul, apoi se toarnă sosul peste pui.