Pui în sos de muștar de mărar

Pui în sos de muștar de mărar
Puiul în sos de muștar de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, pulpe de pui, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până amestec de cereale ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cu miere și fructe de pădure amestecate cu vafe din cereale integrale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Pui la grătar cu sos de mărar de muștar, Pui Cu Crustă De Covrig Cu Sos De Muștar-Mărar, și Cotlete de pui prăjite la tigaie cu sos de mărar de arțar-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o farfurie de plăcintă sau un castron puțin adânc. Se usucă puiul, apoi se dragează picioarele, câte 1, în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați pe o foaie de hârtie de ceară, aranjând puiul în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi puiul brun, cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați puiul într-o farfurie, apoi turnați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotă în tigaie și saut, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion, muștar și restul de 1/4 linguriță sare și piper. Aduceți la foc mic, apoi întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus, împreună cu orice sucuri din farfurie și gătiți la foc moderat, acoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați puiul într-un platou și fierbeți sosul până se reduce la aproximativ 1 cană și ușor îngroșat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
9
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul, apoi se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
MărarMărar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista