Pui Yakitori
Reteta de pui Yakitori este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 72 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, mirin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Combinați mirin și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până când se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 1/2 cană.
Lasă să se răcească. Rezervați 3 linguri glazură.
Filetați puiul și ceapa verde uniform pe frigarui.
Periați frigarui cu glazură de soia.
Frigarui la grătar 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Periați cu glazură de soia rezervată înainte de servire.