Pui ușor și sănătos Florentin

Pui ușor și sănătos Florentin
Ușor și sănătos de pui Florentine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 497 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos marinara, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Florentin Ușor De Pui, Caserola Florentină Ușoară De Pui, și Divan Ușor De Pui Sănătos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în uleiul încins până când este doar parfumat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Amestecați ofertele de pui în amestecul de ceapă; gătiți până când puiul se rumeneste, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Transferați amestecul de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Acoperiți amestecul de pui cu spanac; se toarnă sosul marinara peste stratul de spanac. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și spanacul este ofilit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți și transferați fettuccina pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
10
Topiți fiecare farfurie cu amestec de pui-marinara; garnisiți fiecare porție cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista