Pui ușor și orez cu ciuperci

Pui ușor și orez cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor puiul și orezul cu ciuperci. O porție conține 535 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, cremă condensată de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Risotto ușor de orez brun cu ciuperci și Oregano proaspăt, Pui și orez cu ciuperci, și Pui cu orez și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți împreună crema de supă de ciuperci, crema de supă de pui și lapte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați ciupercile și jumătate din amestecul de supă de ceapă uscată într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch împreună cu orezul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Orez FiertOrez Fiert
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Se toarnă jumătate din amestecul de supă condensat și se amestecă până se combină bine. Uniformizați ciupercile din vasul de copt, apoi așezați pieptul de pui deasupra. Acoperiți cu amestecul rămas de supă condensată și presărați cu amestecul rămas de supă de ceapă uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Piept De PuiPiept De Pui
CiuperciCiuperci
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Scoateți folia și continuați să coaceți cu 15 minute mai mult înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista