Pui ușor și orez cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor puiul și orezul cu ciuperci. O porție conține 535 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, cremă condensată de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Risotto ușor de orez brun cu ciuperci și Oregano proaspăt, Pui și orez cu ciuperci, și Pui cu orez și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună crema de supă de ciuperci, crema de supă de pui și lapte; pus deoparte.
Așezați ciupercile și jumătate din amestecul de supă de ceapă uscată într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch împreună cu orezul gătit.
Se toarnă jumătate din amestecul de supă condensat și se amestecă până se combină bine. Uniformizați ciupercile din vasul de copt, apoi așezați pieptul de pui deasupra. Acoperiți cu amestecul rămas de supă condensată și presărați cu amestecul rămas de supă de ceapă uscată.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
Scoateți folia și continuați să coaceți cu 15 minute mai mult înainte de servire.