Pui umplut cu fructe
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, puiul umplut cu fructe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,7 USD per porție, primești o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 448 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, jumătăți de piept de pui, merișoare și prune. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui cu sos de fructe de pasiune peste Orzo cu fructe uscate și nuci, Crepes umplute cu fructe și Brie umplut cu fructe și migdale.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Combinați caisele, merisoarele și prunele; pune jumatate pe fiecare piept de pui.
Înfășurați strâns; asigurați cu scobitori
Puneți cu cusătura în jos într-un recipient de 8 inci uns. vas pătrat de copt.
Într-o cratiță, combinați conservele și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati 5 minute la foc mediu; se toarnă jumătate peste pui. Păstrați sosul rămas la cald.
Coaceți puiul, descoperit, la 350° timp de 25 de minute sau până când sucul curge limpede.