Pui umplut cu fructe

Pui umplut cu fructe
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, puiul umplut cu fructe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,7 USD per porție, primești o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 448 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, jumătăți de piept de pui, merișoare și prune. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui cu sos de fructe de pasiune peste Orzo cu fructe uscate și nuci, Crepes umplute cu fructe și Brie umplut cu fructe și migdale.

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Combinați caisele, merisoarele și prunele; pune jumatate pe fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Înfășurați strâns; asigurați cu scobitori
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
4
Puneți cu cusătura în jos într-un recipient de 8 inci uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Într-o cratiță, combinați conservele și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati 5 minute la foc mediu; se toarnă jumătate peste pui. Păstrați sosul rămas la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
ConservăConservă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Coaceți puiul, descoperit, la 350° timp de 25 de minute sau până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista