Pui Umplut

Puiul umplut este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Dacă aveți țelină, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză, și Piept de pui umplut cu Prosciutto și brânză Gruy Otrivre (Cordon Bleu de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar ușor cu ulei și preîncălziți la înălțime medie.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul vegetal.
Se sotează ceapa și țelina până se înmoaie. Se amestecă sosul fierbinte și muștarul și se amestecă împreună.
Tăiați buzunarele în piept de pui și chestii cu amestec de ceapă.
Se sotează puiul în tigaie 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și grătați la foc mediu timp de 10 până la 15 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Se servește cu restul de amestec de ceapă ca sos / topping.