Pui ucrainean Kiev necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, buruieni de mărar, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare piept de pui între o foaie de hârtie de ceară și lira, folosind un ciocan sau un sucitor, la aproximativ 1/8 inch grosime; aveți grijă să nu 'rupeți' puiul. Înfășurați și refrigerați până când untul condimentat este înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Hârtie De Ceară
2
Pentru a face unt condimentat: într-un castron mic combinați untul înmuiat, 1/2 linguriță piper și 1 linguriță usturoi praf și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Unt
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți amestecul într-un dreptunghi de 2x4 inch pe o bucată de folie de aluminiu; congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Când untul este ferm, tăiați în 8 bucăți de dimensiuni egale și așezați o bucată pe fiecare piept de pui. Îndoiți marginile de pui și rulați pentru a încadra complet untul. Asigurați-vă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Unt
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
5
Într-un castron mic, bateți ouăle cu apă. Într-un vas sau castron puțin adânc, amestecați 1/4 linguriță piper, 1/4 linguriță usturoi praf, buruieni de mărar și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Mărar
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați firimiturile de pâine într-un vas sau castron separat. Înmuiați rulourile de pui în făină condimentată, apoi amestec de ouă, apoi firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Condimentată
Pesmet
Pui întreg
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Puneți puiul acoperit într-un vas puțin adânc, acoperiți și dați-l la frigider timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, se prăjesc adânc rulourile de pui timp de aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă și se prăjesc adânc încă 5 minute până devin aurii și fierte, fără să apară roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se scurge pe prosoape de hârtie, se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel și se servește.