Pui Tikka Masala și chimen parfumat mazăre verde Pulao

Pui Tikka Masala și chimen parfumat mazăre verde Pulao
Pui Tikka Masalan și chimen parfumat mazăre verde Pulao ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 5,41 USD pe porție. O porție conține 636 calorii, 92g de proteine, și 23g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de culoare alimentară, garam masala, pastă de usturoi de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Instant Pot pui Tikka Masala cu conopidă și mazăre, Mazăre Verde Pulao (Mutter Pulao), și Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele uscate în amestecul de iaurt și suc de lămâie pentru a pregăti o marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Adăugați bucăți de pui în marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Se amestecă totul bine. Acoperiți vasul și lăsați-l să stea la frigider cel puțin o oră. Am făcut-o peste noapte.Infilați bucățile de pui pe frigarui.Puneți la grătar puiul frigărui până când este gata sau introduceți-l în cuptor timp de 15-20 de minute la o temperatură de 400 de grade. F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate42
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista