Pui Thailandez cu salată de morcov-ghimbir

Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul Thailandez cu salată de morcov-ghimbir ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 910 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cilantro, căței de usturoi; 2 și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Cu Ghimbir Thailandez, Salată De Pui Cu Ghimbir Thailandez, și Salată Iceberg cu sos de soia cu ghimbir de morcov cu Cilantro și ardei roșii Thailandezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați un suport într-o tigaie de prăjire.
Amestecați untul, usturoiul tocat, pasta de curry, 3 lingurițe de ghimbir, coaja de 2 limes și sucul de 1 var într-un bol.
Condimentează puiul cu sare. Slăbiți pielea și frecați untul de curry dedesubt.
Așezați pielea în sus pe raft și turnați aproximativ 1/2 cană de apă în tigaie. Prăjiți până când puiul este gătit și pielea este crocantă, 20 până la 25 de minute.
Între timp, amestecați usturoiul zdrobit cu restul de 1 linguriță de ghimbir, coaja de 1 lime și sucul de 2 lime.
Bateți în uleiul vegetal. Radeți morcovii în panglici cu un cojitor de legume și aruncați cu pansamentul.
Adăugați cilantro și 1/2 linguriță de sare și aruncați.
Serviți puiul cu salata de morcov-ghimbir.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.