Pui Tandoori
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul Tandoori ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 298 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, cuișoare măcinate, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 12 ingrediente și 1 lingură de ulei vegetal într-un castron mare până se omogenizează.
Îndepărtați oasele sânilor introducând un vârf ascuțit de cuțit între os și carne, tăind ușor pentru a îndepărta cât mai multă carne posibil.
Tăiați jumătățile de sân în treimi.
Tăiați fante adânci, la o distanță de 1 inch, în bucățile de pui rămase. (Nu Piele bucăți.)
Puneți puiul într-un castron mare cu amestec de condimente. Frecați bine amestecul de condimente în fante. Acoperiți și răciți 8 ore.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare căptușită cu folie de aluminiu. Aranjați puiul într-un singur strat în tigaie.
Coaceți puiul la 450 timp de 35 de minute sau până când este gata.
Aranjați puiul pe un platou de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Butterball Best of the Fryer, un amestec tăiat de piept de pui, coapse, picioare și aripi.