Pui Tandoori

Pui Tandoori
Reteta de pui Tandoori ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 195 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, turmeric măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, prăjiți cuișoarele, chilii întregi, ambele tipuri de semințe de cardamom, semințe de coriandru, semințe de fenicul și semințe de schinduf într-o tigaie din fontă până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute, agitând tigaia. Apoi, turnați condimentele într-o mașină de tocat condimente și macinați-le până obțineți o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de condimente pe care tocmai l-ați făcut cu iaurtul, uleiul, oțetul de malț, sarea, scorțișoara măcinată, boia, turmericul, ardeiul cayenne, usturoiul și ghimbirul până când sunt bine combinate. Ar trebui să miroasă uimitor! Gustați și reglați cu mai multă sare dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Oțet De MalțOțet De Malț
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rezervați 1/3 cană din marinată și puneți deoparte; veți face un sos din această marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Înțepați coapsele de pui cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
5
Adăugați coapsele la restul marinadei și aruncați pentru a acoperi. Marinați cel puțin 1 oră la frigider și cel mult peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Când sunteți gata să gătiți, aliniați o foaie de copt cu folie și porniți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați fiecare coapsă de pui pe foaia de copt, asigurându-vă că fiecare este acoperită cu marinata, dar nu înoată în ea. Gatiti coapsele de pui sub broiler pana cand incepeti sa innegriti, aproximativ 5 minute. Apoi întoarceți cuptorul la 350 și gătiți până când un termometru de carne introdus în partea cea mai meată a coapsei înregistrează 160 de grade F, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
În timp ce puiul gătește, turnați marinada rezervată într-o cratiță mică, împreună cu 1/2 cană de apă și miere. Aduceți la fierbere blândă la foc mediu-mic, amestecând tot timpul. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Se scoate de pe foc și se toarnă într-un bol mic sau barcă cu sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Serviți coapsele de pui pe un platou cu o stoarcere proaspătă de var și o picătură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V Reserve fermecător Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista