Reteta de pui Tandoori ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 195 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, turmeric măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, prăjiți cuișoarele, chilii întregi, ambele tipuri de semințe de cardamom, semințe de coriandru, semințe de fenicul și semințe de schinduf într-o tigaie din fontă până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute, agitând tigaia. Apoi, turnați condimentele într-o mașină de tocat condimente și macinați-le până obțineți o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Schinduf
Semințe De Cardamom
Pesmet, Câteva Pumni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de condimente pe care tocmai l-ați făcut cu iaurtul, uleiul, oțetul de malț, sarea, scorțișoara măcinată, boia, turmericul, ardeiul cayenne, usturoiul și ghimbirul până când sunt bine combinate. Ar trebui să miroasă uimitor! Gustați și reglați cu mai multă sare dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Oțet De Malț
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rezervați 1/3 cană din marinată și puneți deoparte; veți face un sos din această marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Înțepați coapsele de pui cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
5
Adăugați coapsele la restul marinadei și aruncați pentru a acoperi. Marinați cel puțin 1 oră la frigider și cel mult peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Când sunteți gata să gătiți, aliniați o foaie de copt cu folie și porniți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați fiecare coapsă de pui pe foaia de copt, asigurându-vă că fiecare este acoperită cu marinata, dar nu înoată în ea. Gatiti coapsele de pui sub broiler pana cand incepeti sa innegriti, aproximativ 5 minute. Apoi întoarceți cuptorul la 350 și gătiți până când un termometru de carne introdus în partea cea mai meată a coapsei înregistrează 160 de grade F, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
În timp ce puiul gătește, turnați marinada rezervată într-o cratiță mică, împreună cu 1/2 cană de apă și miere. Aduceți la fierbere blândă la foc mediu-mic, amestecând tot timpul. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb Perlat
10
Se scoate de pe foc și se toarnă într-un bol mic sau barcă cu sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Serviți coapsele de pui pe un platou cu o stoarcere proaspătă de var și o picătură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V Reserve fermecător Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!